3D-Buste

Hvad skal man efterlade sig som eftermæle til sin familie. Skal det være et maleri, erindringer i form af en biografi, nogle fotos eller hvad med en digtial buste i 3D !


Få skabt et flot eftermæle i 3D og print det i flere eksemplarer efter behov. Få lavet en digital buste af dig selv eller en elsket person eller et husdyr og hold disse minder i live for evigt til glæde  for dig selv eller efterkommere i din familie. 


3D busterne er baseret på en serie fotos eller lidar teknologi og fanger præcist enhver detalje af vedkommendes personlighed og udtryk. Opleve magien ved 3D teknologi.


En 360 graders foto serie danner grundlag for modellering af en 3D-model, hvorefter materialer som f.esk bronze, marmorfod og lyssætning bliver iscenesat i et 3D rum. 


Endvidere er det muligt at tilføre ekstra elementer ind i 3D scenen, såsom gravering af navn i marmorfoden, våbenskjold, logo eller andre effekter, som er vigtige for personen eller har en symbolværdi.


Slutresultatet er en kunstplakat på ekslusivt "kunst" plakatpapir der måler 70cm x 100 cm. Pris kr. 7.500,- inkl. moms, print og forsendelse.


Et mere ekslusivt slutresultat er en 3D buste støbt i metaller såsom bronze, kober, messing og platin. i live størrelse. Pris herfor i 1:1 størelse f.eks. udført i bronze udgør kr. 21.000 + moms


Pris iøvrigt efter aftale i forhold til størrelse og metal valg og fod


Kontakt os for en drøftelse om ønsker og diverse muligheder.Processen:


Man sætter i den stilling man gerne vil portræteres og kigger frem med god mine og holdning. Få en til at tag en 8-10 fotos med mobiltelefonkameraet eller spejreflekskameret ved at gå hele vejen rundt og få billeder i af hovedet med skuldersektion forfra,skråt fra siden, fra siden, skråt bagfra, bagfra, indtil man er kommet 360 grader rundt om personen. Se eksempel nedenforDisse 8-10-12 fotos bliver grundlag for at skabe en 3D- model af hovedet i et digitalt 3D program. en udfordring er at der skal arbejde med øjenudtrykket i 3D modellen, fordi den ikke får iris detaljer med men blot en glat ojenkulge.
Når 3D-modellen er færdig skal der vælges materialer som lægges ovenpå modellen, lidt på samme måde som man lægger glasur ovenpå en lermodel. Herefter skal man vælge en fod, i eksemplet her er der vælt en terningklods af grøn marmor og sidst placerer man modellen i et 3D rum/montre og sætter lysspots som peger ned på 3D modellen, i lighed med lystsætning på en teaterscene.

Man prøver sig lidt frem med diverse materialer for at se udtrykket i billedet og vælger til sidst den som præsenterer sig bedst.

Det endelig resultat kan nu printes ud som en kunstplakat i så mange eksemplarer man måte ønske. Har man f.eks. 3 børn er det naturligvis det indledende modeller arbejde i 3D som tager tid, men når først arbejdet er færdigt er det kun print udgifterne om koster lidt ekstra.


Ønsker man at få lavet en rigtig bronzeskulptur/buste er dette også muligt idet 3D filen jo er lavet og danner grundlag for en voksmodel i 1:1 størrelse som herefter danner grundlag for en støbning i ægte bronze. Se processen i link til følgende videoDenne process med at at tage en fotoserie og konverterer først til en 3D-model og efterfølgende til en bronze skulptur, enten digital eller i rigtig bronze, åbner op for mange muligheder. F.eks kan ens datter eller kone anbringes på en pedistal og man kan skabe en bronzestatue som en græske gudinde. Man kan konverter et øjebliksbillede af ens barn i en sport situation eller leg. Eller motivet kunne være et ægtepar som omfavner hinanden. Det kunne også være et husdyr man ønsker at forevige. Ældre fotos af en selv hvor man er i topform kan natruligivs også bruges.


Se eksempler nedenfor på diverse bronzeskulpturer situationer/setups.


Kontakt os gerne såfremt der måtte være spørgsmål til denne process. 
unsplash